thegypsygentleman

The Gypsy Gentleman

Marcus Kuhn is een wereldberoemde tatoeëerder en schilder die al 26 jaar tatoeëert en tegenwoordig de eigenaar is van Just Good Tattoos in San Diego, Californië. Hij heeft gewerkt in Japan met de beste tatoeëerders in Osaka en Yokohama, getatoeëerd in Argentinië en Australië, en woonde en werkte jaren in Parijs en Londen.

Hij woont in San Diego, Californië en besteedt de helft van het jaar aan reizen en het tatoeëren over de gehele wereld. Marcus was een van de oorspronkelijke New York City tatoeëerders in de vroege jaren tachtig. Hij werkte bij de oorspronkelijke Fun City op de Lower East Side, toen het nog de enige straat shop in NYC was.

Hij verdeelt momenteel zijn tijd tussen New York en San Diego en houd zich bezig met tatoeëren en het creëren van The Gypsy Gentleman.

In elke aflevering ligt de focus op een andere stad. Marcus zoekt mede artiesten op, bezoekt bijzondere plaatsen met ze om inspiratie op te doen en gezamenlijk vertalen ze deze dan naar de huid. De sfeer van de desbetreffende stad komt erg goed over in de documentaire en ook de productie is zeer goed afgewerkt.

Elke aflevering wordt afgesloten met een feest waarbij alle mensen die hebben meegewerkt aan de aflevering bij elkaar komen. De menselijke interactie en de verbondenheid die ze hebben staat centraal en dat straalt de documentaire ook weer iedere keer uit.

Momenteel staan er 7 afleveringen van ongeveer 30 minuten online. Allemaal zijn ze een lust voor het oog en een must voor elke tattoo liefhebber.

Kijk en geniet!

FacebookTwitterGoogle+Delen