oekrainetattoo

Tattoo Nieuws – Part 1

In deze rubriek, zal ik vanaf heden tattoo gerelateerd nieuws met jullie delen. Zaken die mij opvallen, dingen die ik belangrijk vind om te delen met de tattoo gemeenschap en andere onzin kun je vanaf nu dus hier vinden. P.s. Don’t shoot the messenger…

Onderstaande video is inmiddels al meer dan 15 miljoen keer bekeken, dus grote kans dat jij hem ook al voorbij hebt zien komen op feestboek of joetjoeb. Waarom ik hem dan alsnog deel? Door de belachelijke titel van “Het Belang Van Limburg; Waarom een tattoo laten plaatsen intens veel pijn doet.” Ik weet dat vele delen van Limburg zwaar gelovig zijn, maar come on……

Op Slate.com kwam ik het volgende artikel tegen: “Why tattoo parlors are a great small-business bet.” Of met andere woorden; wil je geld verdienen met een MKB bedrijf, begin dan een tattoo shop. Ik moet toegeven dat de cijfers die ze laten zien er niet om liegen. Helaas zijn ze vergeten te vermelden dat een tattoo shop, in tegenstelling tot een bijvoorbeeld een kledingwinkel, ook meer gekken en ego’s aantrekt, om over de rest maar niet te spreken…….

batmanjokerrugstuktattooIn het artikel over Super Hero Tattoos, kwam ik een paar leuk geprikte stukjes tegen. Vooral die van The Flash en de backpiece van The Joker spraken me aan. Maar waarom vermelden die media idioten nooit de naam van de artiest?

rightbrainshowGelukkig kwam ik ook nog een goed stuk tegen op Record Eagle. Jason Dowd van Consolidated Tattoo Parlor in Flint, laat zien dat niet alle tatoeëerders barbaren zijn en geeft uitleg over de Right Brain Brewery’s “Tattoo Art Show.” Een expositie waarbij 15 tatoeëerders hun kunst laten zien.

“I think they’re paintings and drawings,” he said. “We don’t put any constraints on the artists. They can bring tattoo art or pictures of tattoo art or art that’s not related to tattoos at all. We want to show that they may be known for their tattoos but they’re fine artists too.”

oekrainetattooHet laatste bericht dat mij vandaag opviel, was het artikel over tatoeages in de Oekraïne van Kyivpost.com. Net als in de rest van de westerse wereld, zijn tatoeages daar ook niet meer alleen weggelegd voor zeemannen, criminelen en militairen.

FacebookTwitterGoogle+Delen