breakingbadposter

Tattoo Cadeaus Voor De Feestdagen

Ik ben een enorme fan van Bol.com, die mij nooit teleurstelt in het aanbieden van leuke, unieke items – van boeken en tekentablets tot aan posters en kleding – gemaakt door gerespecteerde bedrijven maar ook onafhankelijke kunstenaars, waaronder een flink aantal tatoeëerders. Dus voor deze blog post heb ik veel tijd besteed op Bol.com om interessante tattoo gerelateerde producten te vinden.

Omdat wij ook niet de beroerdste zijn, kun je aan het einde van het artikel een kortingscode vinden waarmee je van 05 december tot 08 december, € 7,50 korting krijgt op vele producten bij Bol.com.

Giant: Eternal

Mike Giant: Eternal

We beginnen met Mike Giant. Mike Giant is een alom gerespecteerde tatoeëerder en graffiti artiest, maar tegenwoordig vooral bekend van het kledingmerk Rebel8. Mike heeft in de loop van zijn carrière diverse boeken uitgebracht en een drietal daarvan zijn verkrijgbaar via Bol.com; Eternal, Muerte en het Giant Blackbook.

wacom cintiq

Wacom Cintiq

Op Instagram heb ik de laatste tijd vele artiesten bezig gezien met de digitale tekentablets van Wacom. Guy Aitchison heeft onlangs zelfs een deal met Wacom kunnen sluiten, waardoor tatoeëerders exclusieve korting kregen op de Wacom Cintiq tekentablets. Met een instapprijs van rond de €800,- is een Cintiq model wellicht wat aan de dure kant. Maar gelukkig voor ons, biedt Wacom ook goedkopere alternatieven aan zoals de Manga versie of de Bamboo.

Voor andere tattoo gerelateerd boeken kun je hier kijken, maar er zijn er toch twee die ik even wat extra aandacht wil geven.

tattoo kleurboek

The Tattoo Coloring Book

Vol met prachtige illustraties, eert dit unieke kleurboek de kunst van de tatoeage. De tattoo ontwerpen – allemaal speciaal gemaakt voor het boek – variëren van traditionele motieven zoals – harten, matrozen, pin ups, schedels en rozen – tot meer uitgewerkte composities met een eigentijds tintje. Een perfect boek om cadeau te geven aan iedereen die houdt van tattoo gerelateerde afbeeldingen – of op zoek is naar inspiratie voor hun volgende tatoeage.

russische tatoeage

Russian Tattoo Encyclopaedia

We hebben al eens op een summiere manier aandacht besteed aan de Russische tatoeage op dit blog, maar dat was nogal beperkt. In dit boek zijn de foto’s, tekeningen en teksten een onderdeel van een collectie van meer dan 3.000 tatoeages die in tientallen jaren zijn verzameld door een Russische gevangenis bewaarder. De iconografie en het taalgebruik die hij documenteert, weerspiegelen het leven en de tradities van de Russische criminelen.

Voor nog meer tattoo cadeautjes bekijk je natuurlijk ook even de volgende items:

Voor ieder wat wils!

7,50 korting tijdens de feestdagen
 

FacebookTwitterGoogle+Delen