jailmonkeytattoomachines

Jailmonkey Tattoo Machines

Via Instagram kwamen mijn collega en ik Jailmonkey Tattoo Machines tegen. Omdat ik, sinds dat ik alle Machine Gun Magazines van Eikon had gelezen, altijd al een passie heb gehad voor handgemaakte tattoo machines, besloot ik eens wat beter naar de machines te kijken die hij gemaakt had. En er zaten heel wat mooie machines tussen! Zo had hij van een deurbel uit de jaren ’30 een machine gemaakt en ook zag ik verschillende single coil machines voorbij komen.

Van de coils tot de frames, alles is handgemaakt en dat stralen de machines ook uit; als je een machine van Jailmonkey Tattoo Machines vast hebt voel je gewoon dat ze met passie zijn gemaakt. Maar behalve het maken van tattoo machines, kan hij ze ook voor je ombouwen, tunen en aanpassen.

Mijn collega heeft onlangs besloten om een liner bij Jailmonkey Tattoo Machines te bestellen die tot op de dag van vandaag nog niet teleurgesteld heeft. De communicatie via Facebook verliep erg soepel en nadat we betaald hadden, werd de machine een dag later per post bezorgt.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe tattoo machine, neem dan zeker eens contact op met Jailmonkey Tattoo Machines. Mark my words; deze jongen gaat nog een erg grote worden!

Jailmonkey Tattoo Machines

Facebook

Instagram

jailmonkeytattoomachines30deurbel

Gemaakt van een jaren ’30 deurbel.

jailmonkeytattoomachinesgamblingmonkey

Singlecoil liner. The monkey gambler.

jailmonkeytattoomachinesgroen

De eco 2000 singlecoil.

jailmonkeytattoomachinesmedusa

De Medusa singlecoil.

jalmonkeytattoomachinesminicoils

Jailmonkey Mini Coils.

FacebookTwitterGoogle+Delen