tattoogilly4

10 x 10 – Tattoo Gilly

In de tattoo wereld heb je, net als in de gewone wereld, trends en sterren. Deze sterren krijgen via tv, internet en magazines meer dan genoeg gratis reclame en sommigen zijn zelfs zo slim om samenwerkingen aan te gaan met bepaalde merken, waardoor ze een mooi centje bij kunnen verdienen. Van kleding merken waar ze voor ontwerpen, tot een eigen lijn tattoo inkt.

Maar er lopen tegenwoordig zoveel talenten rond waarvan niemand ooit gehoord heeft, maar die minstens even goed zijn. En die artiesten wil ik in deze nieuwe “10×10″ column een platform geven om zichzelf wat meer op de kaart te zetten. Het concept is heel simpel, tien vragen en 10 foto’s. Niks meer en niks minder.

In deze vierde aflevering Gilly van Tattoo Gilly uit Amsterdam.

tattoogilly3

1. Hey Gilly, tof dat je dit interview wilt doen! Kun je ons iets meer over jezelf vertellen?

Ik ben tattoo Gilly! Mijn naam is Guillermo prijor. Deze tattoo shop heb ik vanaf begin 2012 opgezet! Tattoos is altijd al mijn passie geweest. Als jong kind keek ik al naar mijn vader die helemaal onder tattoos zat. Ik ben geïnspireerd door onder andere tattoo artiesten zoals Boog.

2. Waar en door wie heb je leren tatoeëren?

Ik ben in Den Haag thuis als hobbyist begonnen. Ik heb alles voor de rest zelf geleerd. Ik teken al voordat ik kon schrijven.

3. Je hebt tegenwoordig veel verschillende stijlen. Probeer jij je toe te leggen op één bepaalde stijl? Zo niet, waar gaat je voorkeur naar uit?

Ik hou van een uitdaging dus ik ben all round. Maar ik sta voornamelijk bekend om black and grey.

4. Social Media is tegenwoordig erg belangrijk. Vind je dat Instagram een goede aanvulling is voor de tattoo wereld?

Ja zeker! Ik krijg veel goede reacties als ik mijn werk online zet. Social media is super gaande!

5. De wereldbekende Boog heeft onlangs nog een guest spot bij jou gedaan, hoe is dit contact ontstaan?

Ruim een half jaar followde hij me op instagram begon hij me werk te liken. Ik voelde me erg vereerd. Hij was toevallig in Amsterdam en vroeg op instagram om samen een kopje koffie te gaan drinken.

tattoogilly1

6. Aan welke projecten werk je momenteel?

Na 2 jaar alleen gewerkt te hebben, wil ik de shop uitbreiden door middel van een piercing artiest en door 2 of 3 tattoo artiesten aan te nemen om het team te versterken.

7. Wat was je eerste tattoo machine?

Micky Sharpz contraction, coil machine.

8. Coil of rotary? Waarom?

Coil voor de feeling, het geluid brengt een sensatie door m’n lichaam. Rotary is niet slecht want ik heb zelf ook een Dragon Fly liggen die ik ook regelmatig gebruik, maar mijn voorkeur gaat toch uit naar Coil.

9. Tatoeëren is tegenwoordig populairder dan ooit tevoren. Denk je dat dit nog zal groeien of gaat het juist afnemen?

Ik denk dat de kunst altijd zal blijven groeien. Kijk hoever we nu zijn gekomen van de ankertjes en dolfijntjes. Het is geen trend, het is een levensstijl. Kunst blijft groeien en mooier worden. Ik zelf vind dat ik voor altijd “a student of the art” zal blijven.

10. Wil je nog iets kwijt? Zo niet, deel dan even een leuke anekdote met ons.

Get ink or die naked!

tattoogilly2

tattoogilly5

tattoogilly6

tattoogilly7

tattoogilly8

tattoogilly4

tattoogilly9

FacebookTwitterGoogle+Delen